Pyntegrønt 2023


Fra slutningen af oktober og indtil juleaften har vi et udvalg af friskt pyntegrønt klar til afhentning i vores gårdbutik, der ligger 10-15 minuters kørsel fra Holbæk, lige udenfor Kundby. Du kan også finde andre materialer til dine dekorationer, som f.eks. halmkranse og egetræs bark.   


Det vi sælger mest af er store bundter nordmannsgran, som vi også levere til kirkegårdsgravere. Disse bundter har vi både i første sortering til 85kr og flot anden sortering til 65kr.  Første sorteringen udskiller sig primært ved at have mere fylde, dækkeevne og konsistens i farven. Når vi binder de friskklippede grene ude i vores granplantage, bestræber vi os på at veje hvert enkelt bundt af til væsentligt mere end 5 kg - anden sortering helt op imod 7 kg. Men da grannet taber i vægt pga. af fordampning, giver vi ikke nogen garanti på hvor meget bundterne vejer når de afhentes.


Vi har også mindre bundter nordmannsgran til 45 kr, typisk baseret på mindre grene end dem du vil finde i de store bundter. Disse bundter er vejet af til væsentligt mere end 2,5 kg ude i plantagen, men igen gælder det at vi ikke kan garantere deres vægt ved afhentning.  

Desuden oplever vi stor interesse i vores dekorationskit til 65 kr, bestående af forskellige slags pyntegrønt. Vores færdliglavede dekorationer kan du finde her.


I galleriet til højre kan du se eksempler på vores udvalg af pyntegrønt i 2022-sæsonen.


Kontakt os endelig hvis du har brug for pyntegrønt udenfor julesæsonen. Så klipper vi noget til dig.


For 65 kr leverer vi til en addresse i følgende fire postnumre: 4520, 4532, 4300 og 4420.