Pyntegrønt 


Fra slutningen af oktober og indtil juleaften har vi et udvalg af friskt pyntegrønt klar til afhentning i vores gårdbutik, der ligger 10-15 minuters kørsel fra Holbæk, lige udenfor Kundby. Du kan også finde andre materialer til dine dekorationer, som f.eks. halmkranse og egetræs bark.   


Det vi sælger mest af er store bundter nordmannsgran, som vi også levere til kirkegårdsgravere. Disse bundter har vi både i første sortering til 90kr og flot anden sortering til 60kr.  Første sorteringen udskiller sig primært ved at have mere fylde, dækkeevne og konsistens i farven. Når vi binder de friskklippede grene ude i vores granplantage, bestræber vi os på at veje hvert enkelt bundt af til væsentligt mere end 5 kg. Men da grannet taber i vægt pga. af fordampning, giver vi ikke nogen garanti på hvor meget bundterne vejer når de afhentes.


Vi har også mindre bundter nordmannsgran til 45 kr, typisk baseret på mindre grene end dem du vil finde i de store bundter. Disse bundter er vejet af til væsentligt mere end 2,5 kg ude i plantagen, men igen gælder det at vi ikke kan garantere deres vægt ved afhentning.  

Desuden oplever vi stor interesse i vores dekorationskit til 50 kr, bestående af forskellige slags pyntegrønt. Vores færdliglavede dekorationer kan du finde her.


I galleriet til højre kan du se eksempler på vores udvalg af pyntegrønt i julen 2020.


Kontakt os endelig hvis du har brug for pyntegrønt udenfor julesæsonen. Så klipper vi noget til dig.


For 50 kr levere vi til en addresse i følgende fire postnumre: 4520, 4532, 4300 og 4420.


Skriv til os: gran@3topsplantage.dk

Ring til os: 61207347 eller 61121512

Copyright @ All Rights Reserved