Også i 2023 har vi et stort udvalg af nordmann gran'er


og masser af julehygge - altsammen til en overkommelig pris

 

Hos os afgører du hvordan et kvalitets-juletræ ser ud


Der er næsten lige så mange holdninger til hvad et flot juletræ er som der er mennesker til. Derfor mener vi at den bedste vej til kvalitet er at tilbyde forskellige - altid friske - træer i alle tænkelige højder og drøjder. I vores granplantage har vi juletræer i alle højder fra 100cm til 400cm, både slanke og brede, tætte og åbne. Du finder også "formklippede" træer, hvor vi har klippet noget af bredden for at give dem en slankere og mere symetrisk facon. Formklippede træer vokser sig ofte særligt tætte men kan have synlige klip og mindre perfekte grene end dem, du kan finde på et naturligt groet træ, der er lettere og mere åbent i sit udtryk og derfor byder på bedre muligheder for at anbringe pynten. Bemærk dog at selv et naturgroet træ ikke får lov bare "at passe sig selv". F.eks. sørger vi for - ved hjælp af snitskår i topskudene - at juletræerne ikke danner for høje skud og dermed for stor afstand mellem de enkelte grenkranse. 

Vores plantage indbyder til hyggelig familie udflugtSelvom om vi har mange forskellige træer er vores juletræsplantage overskulig og du skal ikke gå langt fra parkeringspladsen for at komme til den. Du finder juletræerne inde mellem pyntegrøntstræer, som er stammet op og derfor giver god plads og beskyttelse til juletræerne. Vi gør hvad vi kan for at holde gangstierne så lidt mudrede som muligt. F.eks. lægger vi gran ud de steder hvor det er pløret efter regnen, og vi bestræber os på at undgå at køre med tunge landbrugsmaskiner i november og december.

 

Vores juletræsplantage ligger 10-15 minutters kørsel fra Holbæk, lige udenfor Kundby. Du kan også nemt tage busen fra Holbæk. Læs mere om hvordan du finder os.

Fæld selv


Det er en udbredt familietradition at fælde sit eget juletræ og vi nyder at gøre hvad vi kan, for at I får en hyggelig tradition med at fælde et træ hos os.  Save kan I selvfølgeligt låne, og har vi mulighed for at hjælpe, gør vi det naturligvis - enten med at køre jeres træ ind fra plantagen, med at fælde det, med at måle det eller med at nette det. Læs mere om vores åbningstider her.

Når jeres træ er hentet ind fra plantagen måler I højden på den målepind, vi har sat op ad væggen, og afregner ifølge pristabellen angivet nedenfor. Højden måles fra top til tå, dvs. fra bunden af stubben til enden af topskudet.

Vi levere også gerne jeres træ til døren, hvis I ikke selv har plads i bilen.

Vælg et træ direkte fra vores gårdbutik


Fra midten af november og indtil 24 december har vi udstillet et stort udvalg af juletræer i vores gårdbutik. Du finder flotte træer i alle højder og drøjter til en pris der varierer omkring nedenstående priser på fæld selv. Du kan også være heldig at finde et træ til reduceret pris fordi det har fejl, som kan være ligegyldige for dig og dine behov. 


Du kan enten selv gå vores standere igennem og finde dit ønske træ i ro og mag eller du kan lade os hjlæpe dig. Da vi selv har fældet træerne kender vi dem alle og kan hurtigt finde et lille udvalg der passer din beskrivelse. Læs mere om vores åbningstider her.

Få hjælp til foden


Vi har et udvalg af juletræsfødder, som vi naturligvis gerne er behjælpelige med at montere. Juletræsfødderne er genanvendelige fra år til år.


Priser 2023

Juletræer

Prisen på et juletræ du selv har fældet afhænger af højden. Sammenhængen mellem højde og pris beregnes for særskilte højde-intervaller, som angivet i figuren, hvor stammen på juletræet angiver konkrete priser for konkrete højder. Langt de fleste juletræer vi sælger er i højde-intervallet fra 1 til 2,4 meter. I dette interval kan du også beregne (og nemt huske) prisen som 15kr plus 120 kr pr meter. 


Juletræer udstillet i vores gårdbutik er alle prismærkede. De afregnes til omtrentlig samme priser som fæld selv, med det forbehold at træer uden væsentlige fejl kan være dyere, mens træer med væsentlige fejl er billigere.


Netning

Både naturen og dit træ har bedst af ikke at blive nettet, men vi gør det gerne for 10 kr. Bemærk dog at meget brede træer ikke altid kan komme igennem netmaskinen. 


Levering

For 65 kr leverer vi jeres træ til en adresse i følgende fire postnumre: 4520, 4532, 4300, 4420. Hvis jeres træ er så stort at det ikke passer ind i vores netmaskine, er prisen på levering 110 kr, da vi så skal afsted med vores store trailer.


Ring eller skriv hvis du har spørgsmål.