Også i 2022 har vi et stort udvalg af nordmann gran'er


og masser af julehygge - altsammen til en overkommelig pris

 

Hos os afgører du hvordan et kvalitets-juletræ ser ud


Der er næsten lige så mange holdninger til hvad et flot juletræ er som der er mennesker til. Derfor mener vi at den bedste vej til kvalitet er at tilbyde forskellige - altid friske - træer i alle tænkelige højder og drøjder. I vores granplantage har vi juletræer i alle højder fra 100cm til 400cm, både slanke og brede, tætte og åbne. Du finder også "formklippede" træer, hvor vi har klippet noget af bredden for at give dem en slankere og mere symetrisk facon. Formklippede træer vokser sig ofte særligt tætte men kan have synlige klip og mindre perfekte grene end dem, du kan finde på et naturligt groet træ, der er lettere og mere åbent i sit udtryk og derfor byder på bedre muligheder for at anbringe pynten. Bemærk dog at selv et naturgroet træ ikke får lov bare "at passe sig selv". F.eks. sørger vi for - ved hjælp af snitskår i topskudene - at juletræerne ikke danner for høje skud og dermed for stor afstand mellem de enkelte grenkranse. 

Vores plantage indbyder til hyggelig familie udflugtSelvom om vi har mange forskellige træer er vores juletræsplantage overskulig og du skal ikke gå langt fra parkeringspladsen for at komme til den. Du finder juletræerne inde mellem pyntegrøntstræer, som er stammet op og derfor giver god plads og beskyttelse til juletræerne. Vi gør hvad vi kan for at holde gangstierne så lidt mudrede som muligt. F.eks. lægger vi gran ud de steder hvor det er pløret efter regnen, og vi bestræber os på at undgå at køre med tunge landbrugsmaskiner i november og december.

 

Vores juletræsplantage ligger 10-15 minutters kørsel fra Holbæk, lige udenfor Kundby. Du kan også nemt tage busen fra Holbæk. Læs mere om hvordan du finder os.

Fæld selv


Det er en udbredt familietradition at fælde sit eget juletræ og vi nyder at gøre hvad vi kan, for at I får en hyggelig tradition med at fælde et træ hos os.  Sav kan I selvfølgelig låne, og har vi mulighed for at hjælpe, gør vi det naturligvis - enten med at køre jeres træ ind fra plantagen, med at fælde det, med at måle det eller med at nette det. Læs mere om vores åbningstider her.

Når jeres træ er hentet ind fra plantagen måler I det på den målepind, vi har sat op ad væggen, og afregner 120 kr plus et højdetillæg. Højdetillægget beregnes som 1 kr pr cm over 100 cm, 2 kr pr cm over 240 cm, og 3 kr pr cm over 340 cm. Netning er gratis. For 60 kr leverer vi jeres træ til en adresse i følgende fire postnumre: 4520, 4532, 4300, 4420.


Vælg et træ direkte fra vores gårdbutik


Fra midten af november og indtil 24 december har vi udstillet et stort udvalg af juletræer i vores gårdbutik. Du finder flotte træer i alle højder og drøjter til en pris der varierer omkring 220 kr for et 2-meter træ og 360 kr for et 3-meter træ. Du kan også være heldig at finde et "udtyndningstræ"  (såkaldt grimmert), der passer netop dit behov til en billig penge. 


Du kan enten selv gå vores standere igennem og finde dit ønske træ i ro og mag eller du kan lade os hjlæpe dig. Da vi selv har fældet træerne kender vi dem alle og kan hurtigt finde et lille udvalg der passer din beskrivelse. Vi tilbyder gratis netning. Læs mere om vores åbningstider her.


For 60 kr leverer vi jeres træ til en adresse i følgende fire postnumre: 4520, 4532, 4300, 4420.

Få hjælp til foden


Vi har et udvalg af juletræsfødder, som vi naturligvis gerne er behjælpelige med at montere. Juletræsfødderne er genanvendelige fra år til år.


Vi finder gerne et friskt træ  og levere det til dig


Hvis du har adresse i lokal området (dvs. i postnumrene 4520, 4532, 4300 og 4420) kan du indtil den 22 december forespørge online om et nyfældet juletræ via formularen til højre. Når vi har bekræftet din forespørgsel og du har betalt dit juletræ, fælder vi det ude i vores plantage og sætter det af på din adresse (på dit ansvar) inden for 5 dage - i alle tilfælde før den 24 december.  


Af logistiske årsager kan vi  kun tilbyde denne service i begrænset omfang. Dette betyder at din forespørgsel først bliver til en egentlig bestilling, når vi har bekræftet over telefonen. Har du ikke modtaget bekræftigelse inden for 2 timer betyder det desværre, at vi har haft for travlt til at ekspedere din forespørgsel. 


Prisen afhænger af højden, som angivet i rullemenuen til højre. Højden måles fra top til tå, dvs. fra bunden af stubben til enden af topskudet. 


Hvis du har yderligere ønsker, f.eks. til bredden af dit træ eller til leveringen, kan du angive dem i tekstfeltet. 


Ring eller skriv hvis du har spørgsmål.