Hjerteformet æresport - priser


5 dages leje af hjerteformet æresport, incl. 2 sølvkar, 2 flag og skjold: 650 kr + 2500 kr i depositum.


Print med navne som passer på skjold: 75 kr.


Tilhørende frisk klippet gran: 350 kr.


Tillæg for at vi binder grannet på hjertet: 900 kr.


Tillæg for at vi også pynter med blomster: afhænger af sæson og blomstervalg. F.eks. kostede pyntningen med små rosebuketter (se billede på foregående side) 1100 kr.


Levering og afhentning (til/fra kantsten): 2,50 kr per kørt km, dvs. 4 gange afstanden fra vores adresse (Vognserup 12, 4420 Regstrup) til opstillingsstedet. Levering kun på Sjælland.


Opsætning og nedtagning (kun ifm. levering og afhentning): fra 200 kr, afhængig af tilgængelighed og tidspunkt.

Æresport opbygget på lægter - priser 


Lægter, efter dine mål, med tilhørende gran som vi binder på lægderne for dig: 180 kr. per løbende meter.


Lægternes tykkelse med gran er mellem 10 og 15cm.


Du samler selv lægterne. Hvordan du gør det afhænger helt af hvor og hvordan de skal sættes op: 

En nem løsning er at skrue dem sammen i enderne og binde eller skrue dem fast på noget murværk, hvis du har mulighed for det. På billedet til venstre er lægterne forsynet med kroge i enderne således at de kan hægtes sammen med hinanden og med muren.  

Du kan også leje et egetræsbeslag som spændes op i en døråbning og bruges til at fixere lægterne (enten med skruer eller tråd) uden dermed at lave huller i murværket. Beslaget, som vises på de to mindre billeder til venstre, passer i døråbninger med en bredde på mellem 91 og 112 cm. Det koster 100 kr i leje. 


Kontakt os, hvis du har andre ideer/ønsker til udførelse, som du tror vi kan være behjælpelige med. Vi vil gøre hvad vi kan!


Levering til kantsten: 2,50 kr per kørt km, dvs. 2 gange afstanden fra vores adresse (Vognserup 12, 4420 Regstrup) til opstillingsstedet. Levering kun på Sjælland.

Bestilling


Foretag en forespørgsel på om æresporten er ledig og specificer dine særlige ønsker.  Dette kan du gøre via formularen på denne side, eller du kan kontakte os på Email eller telefon. 


Hvis nødvendigt, hjælper vi med at specificere din bestilling, og vi bekræfter den hurtigst muligt.


Husk at din forespørgsel først bliver til en bestilling når du har modtaget en bekræftigelse fra os og vi har modtaget din betaling.


Vi glæder os meget til at hjælpe dig med at gøre festdagen til noget helt specielt!