Dekorationer og kranse 2023


Fra ugen op til allehelgens dag (1. søndag i november) og indtil juleaften har vi et udvalg af friske færdiglavede dekorationer og kranse i vores gårdbutik. 


I billedgalleriet til højre kan du se eksempler på dekorationer og kranse vi har solgt i tidligere sæsoner. Hver krans og dekoration er unik og basseret på sæsonens materialer, så dem der er vist i galleriet vil ikke nødvendigvis stå klar til afhentning i vores gårdbutik. Billedgalleriet er således indikativt for hvad du kan forvente at finde i vores gårdbutik, men du kan altid kontakte os, hvis du vil bestille noget der ligner hvad du ser. Selvfølgelig fremstiller vi også gerne efter individuelle ønsker.


Vores grankranse er bygget op omkring grangrene (og ikke nogen halmkrans). Dette giver dem et tæt og kraftigt fylde. De fås i flere størrelser: med en diameter på ca 35 cm til 90 kr, en diameter på ca 45cm til 130 kr og en diameter på 50cm til 180 kr. Hvis du har specielle ønsker til din krans, eksempelvis vedrørende tykkelsen, hjælper vi gerne.


Hvis du vil lave din egen dekoration kan du se vores udvalg af pyntegrønt her.


For 65 kr levere vi til en addresse i følgende fire postnumre: 4520, 4532, 4300 og 4420.